Pilih Negara/Bahasa: 
Better Together

Intra: lebih baik bersama untuk mengimbangkan sistem biologi badan anda

Adalah anda sedang menuju ke arah yang sihat? Sejak beribu-ribu tahun dahulu, masyarakat Cina telah mempercayai bahawa rahsia kehidupan berkisar di sekeliling “pa-kua” (disebut par-kwar), simbol berbentuk oktagon yang menggambarkan lapan arah dalam kompas. Dipercayai bahawa trigram (lapan arah) memberi kuasa & tenaga kepada pa-kua tersebut.

Mungkin ia bukanlah suatu kebetulan bahawa tubuh badan kita juga mempunyai lapan sistem biologi – pencernaan dan tenaga, imun, hormon (endokrin), struktur (rangka otot), saraf, reproduktif, penyingkiran/antioksidan, dan kardiovaskular – dan bahawa kuasa optimum, tenaga dan kesihatan yang baik bergantung kepada semua sistem bekerja bersama-sama dalam keseimbangan dan keharmonian.

Matlamat Lifestyles adalah untuk membantu anda mencapai keseimbangan biologi demi mencapai tahap kesihatan dan kesejahteraan yang memberi anda tenaga dan kesegaran untuk ”Hidup Lebih Bahagia. Setiap Hari.”

Intra + Anda = Kuasa Optimum, Tenaga, dan Kesihatan yang Baik!

 

Malahan pada hari ini juga banyak budaya yang masih menggunakan ramuan botani untuk mengekalkan kesihatan dan memulihkan penyakit secara berkesan.

 
 
 

© 2021 Lifestyles International Holdings Corporation. Semua Hak Terpelihara.