Pilih Negara/Bahasa: 
What Friends Are Saying!
What Friends Are Saying!

Apa Kata Rakan-rakan!

“...saya dan suami saya Peter telah meminum Intra bertahun-tahun lamanya, dan kami berdua sedang menikmati kesihatan yang lebih baik, tanpa ragu-ragu...”
Stella Jones - Toronto, Ontario

“Minum sedikit Intra setiap hari telah menjadikan saya lebih gembira, lebih sihat, saya tidak lagi sepenat....”
Richard English - Vancouver, British Columbia

“Saya telah diperkenalkan dengan Intra oleh seorang rakan dan saya telah menjadi pengguna tetap bertahun-tahun lamanya. Saya kini menikmati pendapatan tambahan hasil jualan Intra…”
Simone Simpson - San Francisco, California

 

Formula Intra + Pengedar Lifestyles adalah Lebih Baik Bersama!
Seperti mana 23 jenis ramuan botani dalam Intra Lebih Baik wujud Bersama-sama, begitu juga Lifestyles dan para Pengedar kami. Anda memacu pertumbuhan Lifestyles seperti mana kami memacu pertumbuhan anda. Dan, perkongsian yang kita kongsi bersama ini adalah aset kita yang paling berharga – dan juga paling dihargai. Dengan Intra dan keinginan anda untuk berjaya, tiada had apa yang mampu kita capai.

Kepada ahli-ahli kami yang terbaru, selamat datang! Kami tidak sabar-sabar untuk bekerja bersama anda dalam mencapai matlamat anda membawa produk-produk Lifestyles yang hebat ke persada dunia. Dan kepada ahli-ahli lama keluarga Lifestyles, terima kasih kerana memacu kejayaan kita dan teruskan usaha gemilang anda!

 

 

 
© 2018 Lifestyles International Holdings Corporation. Semua Hak Terpelihara.